Bitcoin [BTC] markerer ett år til $ 14 000 i morgen med massiv CME og opsjonens utløp

I morgen markerer ett års Bitcoin-høydepunkt på 14 000 dollar, sammen med mye forventninger om volatilitet med månedlige futures og opsjoner. 26. juni ser ut til å ha mye betydning for prisbevegelser i Bitcoin Future.

I fjor 26. juni markerte den siste dagen i oksemarkedet med en 9% økning til årlige høydepunkter, etterfulgt av et enormt fall på 13% dagen etter.

Alternativer Eufori

Rullingen til juli-kontraktene ser ut til å være begrenset i overkant av 1 milliard dollar Opsjonskontrakter er fremdeles satt til utløp i morgen (kvartalsvis og månedlig).

Dessuten ser det ut til at salgsinteressen øker de siste par dagene. De kombinerte salgskjøpene og samtalen selger er på 55%, noe som generelt er bearish. Dette er forskjellig fra ordrene for to uker siden 13. juni, da over 68% av opsjonshandlerne var lenge posisjonert til et lignende prisnivå.

Deribitbørs, som har den høyeste markedsandelen av opsjonskontraktene med 75% åpnet handel for 3. kvartal (august 2020) og halvårskontrakter for mars 2021.

CME Futures

CME Futures utløper også i morgen. Likevel begynner vi allerede å se et fall i OI som begynner på onsdag med en enorm volumøkning som signaliserer en avslutning av kontraktene.

bitcoin futures åpner interesse

På BitMEX er den evigvarende swap OI rundt $ 900 millioner med en liten tilbøyelighet til kort med en finansieringsgrad på 0,023% (takersatsen er 0,03%). På Okex, med tilsvarende volum, virker det positive for handelsmenn nøytralt i tillegg med 0,96 lange / kort ratio og litt positiv finansieringsrate.

Hvor er vi på vei?

Siden mai ligger Bitcoin [BTC] -prisen mellom $ 8.500 og $ 10.000 med midtstrekningen rundt $ 9.300. Tidlig morgen i dag testet prisen lavt på 8989 dollar på Bitstamp. Siden det spratt tilbake i de følgende timer, virker den generelle markedsretningen fremdeles usikker for øyeblikket. Crypto trader, Piere Crypto (Alias) twitret ,

9 300 dollar – 9 400 dollar har definitivt vært et av de viktigste / viktigste nivåene på Bitcoin siden begynnelsen av mai.

Dessuten vil sammenfallet mellom flere indikatorer og den månedlige åpningen på rundt 9450 dollar være et kritisk område for oksene.

Sist, men ikke minst, kan volatiliteten som de næringsdrivende forventer ikke realisere morgendagen selv, da opsjonskontrakter ikke er forpliktelser for de næringsdrivende. Hvis prisen fortsetter å holde seg i det nåværende området rundt den månedlige åpningen i mellom $ 9.200- $ 9.600, vil handelsmenn bare miste premiene som er betalt på kontraktene.